Skip to content

I behov av stambyte i Uppsala?

VVS Fålhagen utför stambyte och stamrenovering i Uppsala. Vi har gedigen och bred kunskap när det gäller stambyten och stamrenovering i flerbostadshus.

Hur genomförs ett stambyte?

Vid ett stambyte byter man ut rören som leder varmvatten, kallvatten och spillvatten. I många fall passar man också på att renovera badrum i samband med stambytet eftersom stambytet ändå kräver att man bryter fuktspärren för att komma åt rörstammarna bakom väggar och i golvet. 

En renovering av badrummet i samband med stambytet sparar även in på vattenförbrukningen då nya och moderna kranar och toaletter är mer effektiva och vattenbesparande.

Stambyten och stamrenovering

Förutom riskerna med att gamla rör går sönder, innebär de ofta problem som stopp i avloppet, fördröjningar med varmvatten samt att vattentrycket försämras. Genom att utföra ett stambyte i tid får du nöjda bostadsrättsinnehavare och hyresgäster.

Är du intresserad av att veta mer om ett stambyte i din fastighet, är du välkommen att kontakta oss på telefon: 072-250 84 54. Föredrar du att mejla är det bara att fylla i kontakformuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss angående stambyte