Skip to content

Professionell installation av värmepump i Uppsala

VVS Fålhagen installerar värmepumpar i Uppsala län. Vi har gedigen och bred kunskap när det gäller service, byte eller ny installation av värmepump till villor och större fastighetsägare.

Installation av värmepumpar

Att först utföra en behovsanalys och dimensionering innan val av värmepump är minst lika viktiga som själva installationen. Vi på VVS Fålhagen har sedan länge arbetat med många olika typer av värmepumpar, bland annat luftvärmepumpar, och är idag återförsäljare till Bosch. 

Oavsett modell eller märke du väljer så ligger vår fokus på att anpassa och göra rätt val för din fastighet och dina behov. 

Rätt val av värmepump

Att värma upp sitt hus med en värmepump är ett bra sätt att minska sin elkostnad varje månad. Att välja rätt värmepump är därför mycket viktigt. När man ska välja pump bör man ta reda på sitt behov av värme, vilken uppvärmning man har och hur husets ventilation är uppbyggt.

Korrekt utförd installation

När man ska installera en värmepump i sitt hem så är det viktigt att göra det på rätt sätt så att man slipper dyra reparationskostnader. Vi har certifierade installatörer som hjälper dig hela vägen — från planering till slutinspektion.

Har du frågor eller vill veta mer om våra värmepumpar? Tveka inte att höra av dig på 072-250 84 54. Vi besvarar gärna dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Föredrar du att mejla är det bara att fylla i kontakformuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss angående värmepumpar