Skip to content

Professionell installation och byte av värmesystem i Uppsala

VVS Fålhagen installerar och byter värmesystem i Uppsala län. Vi har gedigen och bred kunskap när det gäller service, byte eller ny installation av värmesystem till villor och större fastighetsägare.

Installation och byte av värmesystem

För villaägare är uppvärmning av huset och varmvatten en av de största utgifterna. Därför är valet av värmekälla en viktig fråga då det påverkar energikostnaden. 

Men vilket alternativ av värmesystem är bäst? Det är flera faktorer som påverkar vilken typ av uppvärmningssystem du bör välja, t.e.x hur många personer ni är i hushållet och vilken typ av fastighet du har. Vilket värmesystem som finns befintligt i ditt hus, vad har tomten för förutsättningar?  Vad passar just för dig och ditt hus? Prioriterar du bekvämlighet, pris, miljö eller effektivitet?

Här är några av de vanligaste valen av värmesystem:

1. Bergvärmepump.
2. Jordvärmepump.
3. Luft-vattenvärmepump
4. Frånluftsvärmepump
5. Luft-luftvärmepump
6. Elvärme – Elpanna eller direktvärmande El.

För att ta reda på vilken typ av värmesystem som passar dig bäst behöver vi få en hel del information om din fastighet. Därför kommer vi gärna hem till dig för att prata igenom dina önskemål och göra en besiktning av ditt hus.

Efter vår besiktning får du en kalkyl av oss och en offert på byte från ditt gamla värmesystem. Så att du vet exakt vad det kostar och hur stor din besparing kan bli, innan vi installerar ditt nya värmesystem.

Oavsett vilket värmesystem du väljer finns det pengar att spara. Kontakta oss på VVS Fålhagen så hjälper vi dig med val av värmesystem och offert på installationen.

Vi utför konvertering från direktverkande el till vattenburen värme. Läs mer här.

Kontakta oss angående värmesystem